Fikηi kamerat/ Меѕ рυthjeѕh dhe liрirjеѕh, cfarë ηdodhi mes Fatjoηit dhe Meliѕëѕ

Ky takim, fillimisht nisi me kër kesën e Melisës për ta ndër prerë takimin.

Melisa: Ishte një ditë e nga rkuar, më kishte ndodhur një gjë personale, nuk preferoj të flas. Jam person që i përjetoj gjërat dhe ndoshta në atë moment që u qetësova, isha me Fatjonin në mendime dhe ide, por kisha diçka personale që nuk mundesha.

Fatjoni: Unë se bëra në asnjë moment të ndihej e ftohtë. E kuptova Melisën, qëndruam në një moment pauzë dhe rifilluam prapë. Unë i ofrova mbështetjen time.

Megjithatë, kur filloi takimi, Melisa dhe Fationi i bef asuan të gjithë.