Gjenden të νrarë brenda makinëѕ një burrë dhe një grua, dуѕhimet e рoliсiѕë

Dy persona, një burrë dhe një grua, u qëlluan për v dekje në fshatin Castrovillari, në provincën e Kozencës, në Itali.

Trupat e pajetë u zbuluan brenda një makine në lagjen Giammellona, ​​në një zonë të izoluar.

Trupi i burrit ishte në bagazhin e makinës, ndërsa i gruas në sediljen e shoferit. Menjëherë pas zbulimit të trupave karabinierët kanë nisur hetimet për gjetjen e autorëve.

Burri ishte një person i arr estuar më parë, ndërkohë që gruaja ishte partnerja e tij.

Hetimet janë përqëndruar në të shkuarën e viktimave.