Ukrainasit u vendosin fëmijëve emra raketash, në shenjë mirënjohjeje për ndihmën perëndimore

Dy fëmijë të lindur së fundmi në Ukrainë kanë marrë emrat e raketave britanike tokë-ajër, sipas raportimeve të mediave ukrainase.

Një djalë është quajtur Yan Javelin dhe një vajzë me emrin Javelina, raporton BBC, transmeton Sinjali.

Emrat e pazakontë u regjistruan në Vinnytsia Oblast, sipas ish-zonjës së parë të Ukrainës,

Kateryna Yushchenko, e cila tha se ishte një shenjë mirënjohjeje për armët perëndimore që janë dërguar në Ukrainë.

/GazetaSinjali/