Vladimir Klitçko рublikon рamje të tmerrѕhme, ukrainaѕit të ekzekutuar me duar të Ιidhura

Vladimir Klitçko publikon pamje të tmerrshme, ukrainasit të ekzekutuar me duar të lidhura

Ish-kampioni i boksit dhe vëllai i kryebashkiakut të Kievit, Vitali Klitçko, Vladimir Klitçko postoi në Twitter një video ku qëndron para një trupi të një ukrainasi të v rarë me duart e lidhura pas shpine.

Klitschko ka theksuar se masakrimi i civilëve ukrainas nga ana e trupave ruse është gjenocid i pastër.

“Kjo është pikërisht ajo që po bën regjimi rus, regjimi i Putinit, ushtria ruse. Vrasja e civilëve me duar të lidhura pas shpine dhe me një të shtënë në kokë”, shprehet ai. Mbi videon legjenda e boksit shkruan: “Ky është gjenocid.”