“Fluturon” çmimi i vajit, çfarë po ndodh në bizneset e vendit

Bordi i transparencës të çmimeve të shportës përcaktoi që këtë javë çmimi i vajit me shumicë të jetë 317 lekë dhe me pakicë nga supermarketet 321 lekë për litër.

Çmimi prej 321 lekë është mbajtur nga dyqanet e vogla ushqimore edhe javën e kaluar,

ndërsa në supermarketeve është reflektuar çmimi sipas vendimit të mëparshëm të bordit të transparencës.