Ishte duke komentuar kushtet klimaterike, meteorologu telefonon gjatë lidhje direkte fëmijët: Fshihuni, tornado po vjen drejt shtëpisë sonë!

Një meteorolog me qendër në D. C. ka telefonuar fëmijët e tij gjatë transmetimit live, për t’i paralajmëruar se tornado po vinte drejt shtëpisë së tyre në Maryland.

Në videon e publikuar nga mediat, meteorologu, Doug Kammerer, po tregonte kushtet klimaterike teksa kuptoi se tornado po drejtohej në shtëpinë e tij. Në këtë moment ai nxjerr telefonin dhe telefonoi familjarët.

“Në fakt, unë po e ndjek këtë nga afër tani, kjo do të shkojë pikërisht mbi shtëpinë time”, thotë ai.

Në një moment babai i dy fëmijëve e mban telefonin në vesh dhe thotë: “Kent, je aty?

Dua që të zbresësh në bodrum. Ne morëm një paralajmërim për tornado. Unë dua të sigurohem që ti dhe Cally të zbrisni poshtë sa më shpejt që të jetë e mundur”.