Ariaη Çaηi: Iѕha te Ѕаηatoriυmi, skaηdaΙ! Mјekυ thoѕhte ‘ѕtор mоѕ ѕiΙΙηi më’

Shqipëria ndodhet në një situatë të vështirë përsa i përket pan demisë së koro naviirusit dhe gjendja e spitaleve duket se nuk është fort e mirë. Lidhur me këtë ka folur edhe gazetari i njohur, Arian Çani. Mbrë mjen e djeshme në ‘Zonë e lirë’, ai është shprehur se ka qenë te Sanatoriumi dhe atje ka parë një skandal të vërtetë. Çani tregon se në spital refuz oheshin ambulancat dhe mjeku kërkonte që most ë sillnin më pacientë.

Çani tha:

Dje isha tek Senatoriumi, nuk dola nga makina. Më thanë nuk ka vende dhe një pjesë e madhe e të sëmu rëve ishin futur tek ur gjenca dhe të tjerët prisnin në ambulanca. Kishte ambulanca të tjera që refuzoheshin, dje ka qenë skandal. Mjeku kishte thënë ‘stop, mos më sillni më pacientë se nuk kam ku i fus’. Nuk ka nevojë për dëshmi tarë, isha vet. Rama ka vendosur dhe tha s’ka më karantinë, apo do ta mby lli? Se thonë që në 15 dhjetor do mby llemi prapë.