Lajmi i Fundit: Çfarë po ndodhë në veri të Mitrovicës, dëgjohen krisma të medha të kaIIashit

Lajmi i Fundit: Çfarë po ndodhë në veri të Mitrovicës, dëgjohen krisma të medha të kallashit dhe zjarrë afër urës së Ibrit.

Lajmi i Fundit: Çfarë po ndodhë në veri të Mitrovicës, dëgjohen krisma të medha të kallashit dhe zjarrë afër urës së Ibrit.