Duket edhe sot njësoj, e gjeni dot kush është këngëtarja shqiptare 25 vite më parë

Edhe pse një jetë në skenë, vitet kalojnë, Eli Fara vazhdon të mbetet më e bukur edhe se në të 20-at e saj. Këngëtarja shqiptare ka arritur t’i mbijetojë tregut edhe në ditët e sotme ku çdo ditë sa vijnë e shtohen këngëtare të reja.

Përpos zërit Eli ka dalluar gjithmonë edhe për pamjen e jashtme dhe duket sikur për të vitet janë thjesht një numër.

Ka mjaftuar një foto e 25 viteve më parë që Eli Fara ka publikar në Instagramin e saj për të vërtetuar edhe njëherë këtë që sapo thamë. Dhe Eli Fara 25 vite më parë duket e bukur sa më s’ka!