Ja çfarë janë mes vete Don Xhoni dhe Esati i Tiktokut

“TikTok”, është njëri ndër rrjetet sociale që ka nxjerrur shumë emra të panjohur duke iu dhuruar atyre famë.

E së fundi viral në “TikTok” është bërë Esati.
Ai përmes “live” që zhvillonte në këtë rrjet social, ai mori vëmendje të madhe duke u kthyer në personazhin më të përfolur.

“Mos u merakos, ka jeni ma vonë”, janë fjalët që tashmë të gjithë i përmendin përmes Esatit.

Së fundi ai ka bërë një intervistë në “Klan Macedonia”, ku ka rrëfyer se si është të jesh fenomen i “TikTok-ut”.

Ndër të tjera ai ka zbuluar se ka lidhje familjare me njërin nga reperët e suksesshëm kosovar.

E reperi të cilin ai e ka zbuluar se janë nipash, është Don Xhoni.Ai gjithashtu ka treguar se tashmë është takuar me reperin nga Drenica.