Ρѕе o Zot se iѕhtе e bυkυr si një уΙΙ?! 16-νjeçarja përfυηdoη ηë këtë gjeηdje ηga shamρja e flokëνe, do u rrëqethet shρirti nga ato që ka heqυr

Katër vjet më parë Aleema Ali i Bradford teksa qëndronte në një konvikt ajo zuri morra. Për t’i larguar ajo aplikoi një shampo mjekësore, “Full Marks Solution”.

Por vajza e re nuk e dinte se kjo gjë do i ndrys honte jetën për keq njëherë e përgjithmonë. Shampoja i shka ktoi asaj një aler gji të keqe. Ajo tha se fytyra e saj ishte njësoj si të me rrte flakë.

Aleema, e cila ishte 12 vjeç në atë kohë, u dërgua me urgjencë në spital ku u vendos në kujdes

inte nsiv dhe në ko ma për dy muajt e ardhshëm. Prindërit e saj kanë qenë në gjendje shumë të rënduar dhe ashtu janë sot e kësaj dite.

Nga shampoja ajo mori fla kë, por kjo gjë është e pakupt ueshme për shumë njerëz. Aleema, e cila tani është studente me kohë të plotë, pësoi dje gie të shkallës së tretë në 55% të trupit të saj, duke përfshirë fy ty rën, kokën, krahët, gjoksin, kofshët, stomakun, shpinën dhe
duart, duke hum bur shtatë gishta.

Aleema thotë se do ia dalë të jetë si më parë, ajo ka bërë shumë ope rac ione dhe thotë se nuk do të ndalet derisa sa të jetë si më parë.

Ajo tha:

Në një farë mënyre, unë jam e lumtur tani që kjo ka ndodhur,” thotë ajo. Kjo më bëri një
person më të mirë. Vetëvler ësimi dhe vet ëbesimi im u rritën me shpe jtësi.

Në Britaninë e Madhe pas kësaj ngjarje janë bërë thir rje që ask ush mos të marrë mjekime në farmaci pa recetën e mjekut.

Burimi: SantePlusMagazine/ Përktheu dhe përshtati: Revista Ora