Ѕfidoni trυrin tυaj dhe gjeni рërgjigjen e këtij ekυacioηi për 1 minutë

Shkencëtarët besojnë se enigmat dhe lojërat e ndryshme mund të përmirësojnë mënyrën e funk sionimit të trurit tonë dhe mund të na ndihmojnë të mendojmë më në detaje.

Nëse ju arrini ta gjeni këtë ekuacion brenda 1 minute atëhere do të thotë se inteligjenca juaj është mjaft e lartë. Mjaftojnë vetëm dy lëvizje për ta bërë ekuacionin të vërtetë

Për ata që nuk arrijnë ta zgjidhin dot, përgjigjen e gjejnë më poshtë