Autoritetet në Angli shpëtojnë demin që përfundoi në pishinë

Zjarrfikësit kanë shpëtuar një dem pasi ngeci në një pishinë në qarkun Devon të Anglisë.

Sipas medieve të huaja, përcjell Telegrafi, ekuipazhet u mobilizuan pas incidentit të enjtes në Westerland, afër Paignton.

Ekipet përdorën një parzmore të veçantë dhe mjete ngritëse për ta hequr kafshën nga uji.

Pasi u shpëtua, demi u kthye në fushën e tij aty që gjendej aty pranë.Autoritetet nuk e dinë se si demi përfundoi në pishinë.