Muaji i shenjtë i Ramazanit/ Balerina Isida Mollaymeri rrëfen si po përgatitet për agjërimin

Më 2 prill nis muaji i shenjtë i Ramazani për besimtarët myslimanë. Edhe balerina e njohur, Isida Mollaymeri agjëron dhe në një intervistë për ‘Shqipëria Live’ ka rrëfyer se e ka të trashëguar nga familja dhe vijon ende.

Ajo tregoi se në fillim, ishte e vetmja që agjëronte nga i gjithë kolektivi ndërsa tashmë, agjërojnë edhe disa vajza të tjera.
Isida Mollaymeri:

Nuk mund të agjërohet për të shlyer gjynahet e vitit nuk është mirë se i bie të jesh interesaxhi. Në shfaqje kam pas agjëruar vetëm unë dhe gjithmonë rrinin me një shishe ujë dhe më prisnin sa vinte ora.

Me kalimin e viteve, filluan dhe goca të tjera të agjëronin me mua dhe atyre i hyri kjo ndjenja e paqes. Po e mësoj trupin gradualisht pa ushqim dhe kafe që të përgatitem për agjërimin. Në sallë, ata që pinë ujë kthejnë shpinën për respekt. Kemi kolektiv prej 50 vetash.
Top Channel