Моѕ u ѕоroΙΙaѕni nëрër farmaсira : Kura e сila do të рuѕhoj dhimbjen e kokës në vetëm раk minuta, baѕhkoni Ιëngun e Ιimonit me раk

Sipas nje studimi mbi 1 miliardë njerëz në të gjithë botën vuajnë nga migrena e ky numër duket se rritet ndjeshëm vit pas viti. 1 në 4 familje ka një pjestar që vuan nga kjo sëmundje, e ndonëse nuk është e rrez ikshme për jetën ,shenjat neurologjike të kësaj sëm. undjeje ndikojnë negativisht në cilësinë e jetës.

Krizat e migrenës mund të shoqërohet me probleme vizuale, të vjella dhe marramendje. Shenja të tjera përfshijnë ndjeshmëri te larte ndaj dritës prekjes dhe erës.

Njerëzit që vuajnë nga migrena shpesh ndihen të pafuqishëm dhe bien pre e depr esionit, ankthit dhe çrregullimeve të tjera.

Edhe pse medi kamente të ndryshme mund të trajtojnë këtë sëm. undje, ato shoqërohen me jo pak efekte anësore. Living do të ndajë me ju sot, një mënyrë natyrale si të qetësoni dhi mbjet e kokës dhe migrenën.

Në një studim të publikuar në Journal, hulumtuesit kanë dalë në përfundimin se kripa e himalajes së bashku me lëngun e limonit ndihmojnë në trajtimin e dhimbjeve të kokës.

Ajo që duhet të bëni është të shtrydhni lëngun e një limoni në një gotë me ujë e ta përzieni me 2 lugë kripë rozë (Himalaje).

Dhimbja e kokës do të pushojë brenda pak minutave dhe kjo pije nuk ka asnëj efekt anësor