“Ajo me kë ѕ’ka daΙë, νjeη e…”/ Ana ia ρΙaѕi me ѕhυρΙakë në ѕtυdio, “ηυk ρërmbahet” Fatioηi

Ka qenë një puntatë e ngarkuar kjo e “PërPuthen” për Anën, pas tran smetimit të takimit mes Fationit dhe Melisës.

Ana e tregoi qartë xhelozinë e mbase dhe zhg ënjimin nga Fationi, ndërsa kishte përgatitur edhe “një roman të tërë”, siç e cilësoi ajo, për t’ja thënë Fationit.

E ndërsa lexoi vetëm rreshtat e parë, drejtuesja e emisionit, Bora Zemani, i tha se nuk ka kohë për një dis kutim të gjatë, duke i pre mtuar se do të kishte kohë të disk utonte me Fationin të hënën.

Por Ana u ngrit duke thënë “deri të hënën flasim”, ndërsa goditi me shu plakë Fationin dhe u largua. Nuk dihet ende nëse ajo ka marrë vendimin për t’u larguar edhe nga emisioni.

Menjëherë pas këtij veprimi Fationi u shfaq i revoltuar.

“Ajo me kë s’ka dalë, me kë s’ka qenë afër në fytyrë, duke u puthur dhe më bën mua kështu”, u shpreh ai