Edi Rama-shqiptarëve: S’do e heq kurrë taksën e naftës, as me protesta s’do arrini dot!

Edi Rama ka dalë sot në parlament dhe po flet në lidhje me krizën që ka kapur Shqipërinë. Ai ka thënë mes të tjerash se qeveria e tij nuk do e heqë kurrë taksën e naftës. Sipas tij, as protestat nuk do mundin dot ta bëjnë këtë gjë.

Ai tha:
Deri kur të jetë kjo qeveri taksat nuk lëvizin. Nuk lëvizin as me protesta dhe shpifje dhe as me gjë tjetër. Sepse nuk do të lëvizim çmimin e energjisë.

Nuk dihet pse Rama shprehet kaq i sigurt dhe i pafrikësuar nga protesta, por përsa kohë i organizon vetë, ka të drejtë.