Rrëfimi i рrekѕhëm, i dу fëmiјëνe të сilët çdo ditë rriηë me orë të tërа tеk νarri i bаbаit të tуre (Video)

Mason dhe Mylan Brazel, janë dy vëllezër të moshës fëmijërore. Ata vizitojnë pothuajse çdo dite va.rrin e babait të në var.rezat e dëshmorëve në Arlington në Teksas, sepse babi i tyre shërbente në ushtrinë amerikane.

Mylan fëmija më i madh thotë se me këtë vizitë i duket sikur e ndjen praninë dhe ngrohtësinë e babait të tyre, ka thënë nëna e tyre Kait Brazel për ABC News.

Rreshter Fred Brazel, 37 vjeçar fillimisht u diagno stifikua me ka ncer ku më pas hu mbi përfund imisht luftën e tij me këtë sëmundje.