Ndeshja Zvicër-Koѕovë bën që policia zvicerane të “flas” shqip (VIDEO)

Kanë mbetur vetëm edhe pak minuta deri në fillimin e ndeshjes miqësore në mes Zvicrës dhe Kosovës.

Një gjë interesante është parë në një automjet të policisë zvicerane, në të cilën janë shkruar në gjuhën shqipe fjalët

“Ndeshje futbolli. Zvicra-Kosova. Forca Kosova”.

Po ashtu, në rrugët e Zvicrës janë parë me qindra persona duke mbajtur në duar flamurin e Kosovës./GazetaSinjaliSport/