Duel i aѕhрër, Graniti Xhaka i ѕhqyen fanellën Milot Raѕhicës

Kosova dhe Zvicra përfunduan pjesën e parë me rezultat pa gola 0-0.

Sidoqoftë, gjatë 45-minutëshit të parë pati disa raste të mira shënimi nga të dyja palët.

Krahas rasteve për gola, pati edhe një moment interesant gjatë kësaj pjese.

Në një duel mes Milot Rashicës dhe Granit Xhakës, ky i fundit e tërhoqi për fanelle kosovarin, duke ia shqyer atë.