Вurri ishte vetëm me fëmijët u kap duke bërë gjënë më të çuditshme në kamerën e fshehur

Stella nuk mund ta besonte. Nofulla e saj varej e hapur ndërsa shikonte regjistrimin e kamerës së fshehtë që ajo kishte vendosur. Ishte duke regjistruar fëmijët e saj dhe burrin e saj ndërsa ajo ishte në punë. Ajo mund të ndjente pulsin e saj të shpejtuar ndërsa shikonte se çfarë i bënte i shoqi fëmijëve të saj.

Ai ishte njeriu që ajo donte, ai me siguri po bënte shaka, apo jo? Ajo kurrë nuk e priste që ai të bënte diçka të tillë. Ajo e dinte se çfarë duhej të bënte.

E gjithë bota e Stella Jackson ishin fëmijët dhe burri i saj. Ajo u martua me Joshin menjëherë pas shkollës së mesme, gati dhjetë vjet më parë. Pesë vjet më vonë dhe ata patën vajzën e tyre të parë – Ema. Pastaj një vit e gjysmë më parë ata patën fëmijën e tyre më të vogël – Benin.

Stella ndjeu se po jetonte jetën më të mirë që mundte. Pra, kur vendosi të instalonte një kamerë dado, ajo nuk mendoi se do të zbulonte atë që bëri.

Stella dhe Josh mbetën shtatzënë pas pesë vitesh përpjekje. Vajza e tyre erdhi si një bekim pikërisht kur ata mendonin se të qenit prindër nuk do të ishte e mundur.

Por në 2015 dhe përsëri në 2019 ata mirëpritën fëmijët e tyre në botë. Ema dhe Ben ishin e gjithë bota e tyre dhe më në fund u ndjenë si një familje e plotë. Por askush nuk e pa se çfarë do të dilte.

Megjithatë, Stella gjeti vështirësi. Ajo duhej të mashtronte të qenit nënë dhe të punonte me kohë të plotë në punën e saj. Disa njerëz e quajtën atë supergrua, por ajo ndjeu dhimbjen dhe dhimbjen e lënies së fëmijëve të saj në shtëpi.

Kur patën Emën për herë të parë, ata ranë dakord që Josh do të qëndronte në shtëpi baba ndërsa Stella punonte me kohë të plotë. Por Stella do të zbulonte se çfarë bënte i shoqi me fëmijët e saj ndërsa ajo ishte në punë.