Këto janë 7 arsyet pse të gjithë kanë nevojë të kenë pranë një mik të shenjës së Demit

1. Askush nuk jep këshilla më të mira për takimet se sa një Dem. Janë të pavarur dhe kur nuk marrin atëqë presin nga të tjerët, largohen prej tyre. Ky është një mësim shumë i mirë. Kur nuk të pëlqen ajo qëofrohet në menu, mundet lehtësisht të shkosh në një restorant tjetër.

2. Janë shumë besnikë dhe përzgjedhës ndaj personave që u besojnë. Ndaj, nëse je një person i besuar për një Dem, duhet të ndihesh i privilegjuar. Një mik i kësaj shenje do të të mbrojë e mbështesë përherë nërast nevoje. Një Dem për ta ndjerë si një vëlla apo motër më të madhe se vetja, sepse realisht të ofrojnëndihmë maksimale.

3. Janë persona të qëndrueshëm. Nuk u pëlqejnë aventurat. Janë të pjekur, të drejtpërdrejtë dhe të aftë për të mbajtur marrëdhënie të mira. Janë ai lloj miku apo mikeshe që di të ruajë qetësinë e një grupi, duke shmangur dramat e kota.

4. Janë miku i besuar që do të gjendet përherë pranë në raste nevoje, që nga momentet e vështira e delikate, tek ato më të bukurat ku do ta ndjesh nevojën ta kesh pranë një mik të kësaj shenje. Një Dem do të mbështesë e do të qëndrojë gjithmonë afër.

5. Një Dem mund të argëtohet me gjithçka. Janë shenjë e tokës, ndaj mund të gjejnë kënaqësi edhe nëgjërat e thjeshta, si ushqimi i mirë, muzika e bukur dhe personat modestë. Në momentin që arrijnë tëplotësojnë nevojat e tyre bazike, ata dinë si të argëtohen.

6. Kanë shije të mira në gjithçka. Nëse ke një mik të kësaj shenje, ndjehu i sigurtë, pasi ata i dinërestorantet më të mira, muzikën e bukur, si dhe dinë të japin gjithmonë ide të zgjuara për kërkesat qëmund të kesh.

7. Do të bëjnë të ndihesh më i/e dashur se kushdo tjetër. Një nga karakteristikat negative të një Demi, është kokëfortësia. Është e vështirë t’i bindësh të ndërrojnë mendje, por mos u shqetëso. Për ty nuk do tëndryshojnë mendim. Kur një Dem të ka thënë se do, dije se do të dojë për gjithë jetën.