E tradhtuar për dy vite/ Rrëfen 35 vjeçarja: Si e zura burrin në shtrat me dadon e fëmijëve tanë

“Mendova se ajo ishte një dhuratë nga perëndia kur ajo vinte në shtëpinë tonë pesë ditë në javë”. Fëmijët e mi shkojnë mirë me njerkën e tyre të re, të mundshme.E punësova si dado para se ajo të hidhej në shtrat me burrin tim.Unë jam 35 vjeç dhe burri im 41. Ne jemi bashkë nëntë vjet. Fëmijët tanë janë dy vjeç dhe katër.Kishim vështirësi pas krijimit të familjes. Ishte dërrmuese, mashtrimi i martesës sonë me kujdesin ndaj fëmijëve, punët e shtëpisë dhe karrierën.

Shpresuam që një dado të mund të sillte shkëndijën në marrëdhënien tonë duke na çliruar nga punët.E gjetëm përmes një agjencie tre vjet më parë. Ajo kishte referenca të shkëlqyera dhe më shumë se dhjetë vjet përvojë.Ajo ishte gjashtë vjet më e madhe se unë, e shëndoshë dhe në dukje e thjeshtë. Nuk e kisha menduar kurrë që burri im do të interesohej seksualisht për të.

Ajo më kujtoi Mary Poppins – paksa e ashpër, por e kujdesshme.Fëmijët tani e adhurojnë atë.Mendova se ajo ishte një dhuratë nga perëndia kur ajo vinte në shtëpinë tonë pesë ditë në javë.Ajo gatuante, pastronte dhe ishte e shkëlqyer me kujdesin ndaj fëmijëve.Në ditën time të lirë nga puna, unë dhe ajo kalonim kohë së bashku.Ne do t’ë këndonim “Take That” ndërsa rregullonim shtretërit.

Unë gjithashtu i besova asaj për pakësimin e jetës seksuale në martesën time dhe shqetësimet e mia pasi burrit tim nuk i dukesha aq tërheqëse tani që jam nënë.

Në të njëjtën kohë, ai filloi të kthehej në shtëpi shumë vonë pas punës.Tani kam mësuar se për pjesën më të madhe të asaj kohe, ai flinte me dadon tonë. Ai pranoi fundjavën e kaluar se po vazhdon kështu prej dy vitesh.

Duke parë mbrapa, ajo kishte filluar të bënte më shumë përpjekje me pamjen e saj dhe kuptova se nuk ishte fare budallaqe. Në fakt, ajo kishte kthesat më të mahnitshme.

Burri im tani dëshiron një divorc dhe madje tha se dado mund të kujdeset për fëmijët me kohë të plotë – si njerka e tyre.Ndihem sikur po më dëbojnë nga familja ime. Nuk mund të mendoj drejtpërdrejt se çfarë duhet të bëj.

Psikologia thotë: Nuk është çudi që koka juaj është në rrotullim. Të tradhtohesh nga dy personat më të përfshirë në jetën e fëmijëve të tu është thellësisht e dhimbshme.

Mbështetuni te miqtë dhe familja dhe përpiquni të qëndroni të fortë. Kjo është thelbësore për të ndaluar burrin dhe dadon tuaj të përfitojnë nga ju ndërsa jeni në këtë gjendje të cenueshme.

Burri juaj mund të dëshirojë një divorc, por ju nuk duhet ta bëni atë sipas kushteve të tij.

Së pari, ju nuk jeni të detyruar të lejoni dadon të vazhdojë të kujdeset për fëmijët tuaj. Ka shumë mundësi të tjera për kujdesin ndaj fëmijëve.Merre çdo ditë siç të vjen dhe kujdesu për veten. Do të vijë një ditë kur do të ndiheni të fuqizuar dhe gati të hidheni sërish në jetë.

Ndoshta mund bisedoni me një këshilltar, për t’ju ndihmuar të shëroheni.Paketa ime e mbështetjes, Këshillimi, do të shpjegojë më shumë.

Kërkoni mbështetje te të tjerët dhe kur ndiheni më të fortë, bisedoni me të për atë që ka ndodhur.