Вiηjaket e “Love Ѕtory” kapeη keq me Ѕaimiriη: E lëѕhoi veteη, çfarë ѕkeηash рamë!

Dy nga konkurrentet e spektaklit “Love Story” janë binjaket Albana dhe Silvana Xhani.

Në një intervistë për “Daily Love Story”, motrat kanë kritikuar ashpër konkurrentet e tjera, të cilat sipas tyre kanë reaguar në një mënyrë shumë të pahijshme ndaj Saimirit në prapaskene

Më pas binjaket nuk kanë kursyer as Saimirin duke u shprehur të indinjuara që protagonisti 33-vjeçar e ka pranuar sjelljen e tyre.

Unë me mentalitetin e mbyllur jemi dy pole të kundërta, por fakti që Saimiri e lëshoi veten, i jap dhe të drejtë se çdo mashkull nuk do e kishte refezuar një situatë të tillë, por të shohim. Do e vlersoja nëse ai do e evitonte sadopak.

Unë pashë ekzagjerim në sjellje, nuk pash normalitet, se unë jam njeriu më i hapur në botë, kemi ardhur për dashurinë këtu dhe kush të jetë më e zonja ta gjejë, por jo në këtë mënyrë. Dashuria sipas meje nuk gjendet në këtë mënyrë dhe një mash kull inte ligjent nuk i pëlqen kjo llojë sjelljeje.

Ai është shumë i pashëm, unë e kuptoj por nuk është normale. Mua më vjen shumë keq që pashë skena të tilla. Fakti që më shqetëson më shumë të sjellja e Saimirit është fakti që një djalë mund të lejojë gjëra të tilla.

Mua do më krijonte pasiguri edhe për mashkullin që unë kërkoj sepse e përsëris, erdha me gjithë besimin që mund të gjeja diçka ndryshe nga ato që kam pasur, eksperiencat që kam pasur dhe jam zhgënjyër.

Sepse sjellet që meshkujt janë të dobët ndaj femrës i kam parë shpeshherë dhe ndodh gjithmonë. Këtu doja të gjeja diçka ndryshe dhe shpresoj ta gjej”, u shpreh Silvana