Ndodh Për herë që nga fillimi i Iuftës! Zbulohet lëvizja më e fundit e Zelenskyt dhe çfarë do ndodhë brenda pak orësh

Presidenti ukrainas, Volodymyr Zelensky, u dha një intervistë nga telefoni gazetarëve rusë për herë të parë që nga fillimi i luftës.

Interista është dhënë për Meduza, Dozhd dhe Kommersant dhe thuhet se zgjati rreth dy orë. I njëjti transmetues Meduza raporton, duke shtuar se një version i paprerë do të publikohet brenda pak orësh.

Në bisedë morën pjesë Ivan Kolpakov nga Meduza, Tikhon Dzyadko nga Dozhd TV, shkrimtari dhe gazetari Mikhail Zygar dhe korrespondenti i Kommersant Volodymyr Solovyov.