“E kam më mirë ta marr në ѕhtëpi”, e ka babain të ѕhtrυar me Соνid, νajza kërkon të hуjë νetë në spital: Të νdesë në dυart e mija, nuk më dhimbѕet jeta

Teksa prej ditësh të afërmit e tyre ndodhen në spitalet Co vid në vend, dhj etra familjarë qendrojnë në radhë, me shpr esën për të mësuar për gjendjen e tyre.

Disa familjarë që ndodhen përpara Covid 3, shprehen për gazetaren e Fax News Fjona Çela, se janë të merakosur për gjendjen e të afërmve të tyre, dhe kërkojnë që të hyjnë brenda në spital për tiu shërbyer.

“Ecuria e babait nuk ka qenë e mirë, do të doja qëe një familjar që nuk i dhimb set jeta, të hyjë dhe ti bëjë hysmet. Mua psh nuk më dhim set jeta ime, që të shkoj ti bëj babait tim shërbim. Shëndeti i familjarëve nuk rrihet kështu, se ne jemi në tension, një familjar të rrijë aty.

Ne nuk na dhi mset jeta, nuk di çfarë të them për mjekët, fjalët më të mira, jemi shumë të tensionuar, kur nuk e shohim vetë të afërmin tonë. I bëj apel Edi Ramës, unë kam qenë e majtë dhe do vdes e tillë, unë do e bëj një sakrificë për babain, le të vdes në dorën time. Dua tia bëj hyzmetin vetë babait, sot më thanë që është pak i rënduar. E kam më mirë që ta marr në shtëpi, mjekët janë heronjtë tanë, ua bëftë zoti dritë”, shprehet një prej qytetareve që ka brenda në spital babanë e saj.