Nga 20 ηëηtori e 3 dhjetor këto marriη ΒEKΙM nga Uηiνerѕi. Οh ѕа Ιèk e fat!

Secili prej nesh e ka një engjëll mbròjtës atý lart në qíell dhe ai engj ëll kùjdeset që të gjithë ne të kei mirësi páqe dhe dashuri në jetët tona.

Ata janë si engjëj, të hèshtùr, duket se dèpèrtòjnë në zèmrát tona, dhe na çlirojnë nga çdo dhímbje. Engjëjt nuk kanë zíli, ata gèzòhen sinqerisht për sùksèset tona dhe madje na shtòjnë më shuëmgëzim dhe prosperitet në jetën tonë. Dashuria për njerëzit është më e fòrtë se interesat e kur mùnd të bëhen sákrífíca për hír të lumturisë së një personi. Ata dinë si ta hèqín dhímbjen, ta pástròjnë shpírtin, ta thíthín nègátivítetin dhe ta ndrýshojnë jetën për më mirë.

Sipas Merit, është një periudhë e artë dhe e bekuar për disa shenja të hòròskopit, pasi ato do të marrin një bekim dhe lumturi të madhe nga engjëjt e tyre që I rùajnë në çdo kohë. Kështu, nga 20 nëntori dhe deri në 03 dhjetor, këto shenja të zòdiakut janë të bekuara me dashuri dhe prosperitte të jetën e tyre. Por, cilat janë ato? Mësojini tani…

BEKIM VJEN PËR: DEMIN
Ai është i hápùr ndaj botës, e gjithë qenia e tij hedh pòshtë pa-drèjtësínë. Shenjat e Demit janë një burrë apo grua e mirë në kërkim të së vërtetës, që hèdh pòshtë hípòkrízínë. Ndonjëherë është shumë e vèshtírë për ata të mbíjètòjnë në të tashmën pasi ajo u duket si në një lùftë. Por, sado të vèshtíra të jenë gòdítjet e jetës, Demi nuk gjithnjë sheh dritën jeshile ndáj dhe në jetën e tij do të hyjë shumë energji pozitive. Demi ka edhe një dhuratë tjetër: Në 28 nëntor do t’I vijë nëj dhuratë e bekuar nga qíelli, një dëshirë gjigante që I plotësohet. Fjalët e ngrohta do të dèpèrtòjnë në zèmër dhe do t’u shèròjnë plágèt.

BEKIM VJEN PËR: GAFORREN
Një shpirt i vètmùar është Gaforrja, e cila dëshiron të gjejë páqe, dhe është një shenjë shumë e dashur ndáj dhe shumica e nejrzve përfítojnë nga kjo mirësi. Edhe me gjithë dëshirën, Gaforrja prapë ka një bekim shumë të madh prej Universit. Mùnd të duket indífèrent, i hèshtùr dhe i lárgùar, si shenjë, por ama janë shumë të dashur dhe shpirt-mirë. Shenja e gaforres, thíth dhímbjen e dikùjt tjetër në hèshtje dhe në mënýrë të pa-dùkshmè. Thjesht duke i hèqùr një vùájtje një personi shenja e Gaforres do të marrë 1 milion bekime në jetën e saj, pasi e gjithë mirësia që ajo dhùron do t’u kthehet vetëm në një të ardhme plot energji pozitive.

BEKIM VJEN PËR: PESHQIT
Shenja e Peshqve është një shèrùes i shpirtit të líndur. Peshqit kanë një aftësi për të zbùlùar çdo informacion lehtë dhe natýrshëm. Njerëzit vendosin të kenë sa më shumë të dahsur në jetën e tyre që janë shenja e peshqve, sepse kjo shenjë nga një aftësi të vrásë dhe të shèròjë çdo plágè. Një aftësi e rrallë për të shndèrrùar emocionet nègátive në ato pozitive. Nëse ju keni një háll apo dhímbje në jetën tuaj, vetëm një shenjë e Peshqve do t’ua lehtësojë, pasi peshqit kanë marrë shumë bekime prej Universit. Në datën 02 dhjetor për ju të shenjës së peshqve do të jetë nëj ditë e mbarë dhe do t’ju sjellë prosperitte në çdo drejtim.

BEKIM VJEN PËR: DASHIN
Shenja e dashit është shumë e ëmbël dhe e dashur, por ùrren ta gènjeni dhe tra trádhètoni dhe nuk fál kùrrë. Dashi është një lùftètar i famshëm i së vërtetës. Jeton me pròblemet e të tjerëve dhe I cilëson sikur janë pròblemet e tij dhe në çdo moment të jep një zgjidhje gati. Duke parë nga afër një person, Dashi do të shikojë në shpirtin e tij, do të sjellë të gjitha shqètèsímet dhe dhímbjèt, mbështetjen dhe ndíhmèn për të përbállùar momentet e kèqíja në jetë. Për dashin dita e bekimit të madh vjen në 30 nëntor ku në listën e tij dëshira e parë dhe ajo më ë madhe do t’I plotësohet si një shenjë e durimit dhe e lùtjeve ndáj Universit