“Çmendet” i riu në Tiranë, shihni si godet brυtalisht me grushte dy vajzat (Video)

Ky është momenti, kur një i ri nis të sulmojë dhunshëm dy vaja në rrugën e Bogdanëve në Tiranë.

Në pamjet e publikuara, shihet se vajzat janë duke ecur në trotuarin, kur i riu nis të afrohet dhe t’i grυshtojë vazhdimisht.

Ata mundohen të mbrohen dhe reagojnë, deri në momentin kur për fat të mirë ndërhyjnë kalimtarët e rasatit dhe përzënë agre sorin.

Sipas Opinion.al që ka siguruar edhe videot nga një kamera sigurie në zonë, 32-vjeçari është përfshirë edhe më herë në ngjarje të tilla si dhe është den oncuar në media.

I riu dy shohet se vu an nga probleme të shëndetit mendor, por vazhdon të endet në rrugë duke u kthyer vazhdimisht në rre zik për vajzat.

VIDEO

(BalkanWeb)