FOTO+VIDEO/ Ѕchumacher, рësoi një akѕident të frikѕhëm, mësoni gjendjen e pilotit gjerman

Pas frikës së madhe vjen lehtësimi. Mick Schumacher, djali i legjendës gjermane, përtoi një ditë më parë një aksident të frikshëm. Makina e tij u përplas aq fort me murin sa u nda në dyshë.

Tifozët e Formula 1 por dhe i gjithë opinioni u trondit nga ky aksѕident që për pak mund të merrte jetën.

Fatmirësisht, Mick e ka kaluar pa pasoja, asnjë gërvishtje, asnjë frakturë, dhe pasi kaloi natën në hotel, 25-vjeçari i kthye këtë të diel në bokse, ku u pa nën shoqërinë e kolegëve dhe anëtarëve të skuderise Haas.