Ushtari nga Ukriana i drejtohet rusëve: Kthehuni në shtëpi sa jeni ende gjallë!

Përralla e Kharkiv është historia e ushtrisë që nuk dështoi dhe e një ushtrie që nuk arriti të fitonte.

Duke sfiduar pritshmëritë e përhapura se do të shembet në një kohë të shkurtër,

forcat ruse nuk kanë qenë në gjendje të shkelin linjat e ushtrisë ukrainase rreth qytetit verilindor dhe nuk kanë arritur ta rrethojnë atë, shkruan BBC, transmeton Bota sot.