Haxhiu: Si është e mundur që të jemi të lirë e në Prishtinë nuk u bë asnjë minutë Iuftë

Gazetari Baton Haxhiu ka treguar dje në kanal10 disa momente për periudhën e Iuftës dhe sfidat me të cilat është ballafaquar ai si gazetar. Ai e ka treguar edhe një brengë të tij.

“A e di ku e kam ínatin, kur e shoh Ukrainën, kur e shoh Kievin, kur i shoh të gjitha këto, si është e mundur që kryeqyteti jem asnjë pIumb nuk e ka dhënë kundër Serbisë.

Se ka ba asnjë Iuftë naper lagje. Se ka ba asnjë ate.ntat. Kjo është dhímbja e madhe dhe nuk e kuptoj qysh përshembull Gjakova, është i vetmi qytet fatkeqësisht, dhe këtu e them s’di qysh e kemi fitu lirinë. Këtë e kam dhímbje, si është e mundur që jemi të lirë dhe në kryeqytet nuk është bë asnjë minut Iuftë“, shtoi Baton Haxhiu