Çka po ndodh? Serbia po dërgon trupa shtesë në kufi me Kosovën (PAMJE)

F orca të A rmatosura të Serbisë në numër të shtuar po zhvendosen drejt kufirit me Kosovën.

Kështu ka raportuar mediumi spanjoll ‘The Political Room’, duke shpërndarë një video të automjeteve u shtarake serbe që lëvizin në drejtim të panjohur.

Në pamjet e shpërndara në ‘Twitter’ nga mediumi spanjoll, autori i videos shihet duke n gritur tre gishta, që s imbolizon shenjën n acionaliste serbe.

Përgjatë së premtes serbët në Kosovë në pjesën veriore të Mitrovicës dhe Graçanicë kanë protestuar kundër vendimit të Qeverisë së Kosovës për moslejimin e mbajtjes së zgjedhjeve të përgjithshme serbe.

Serbët në Kosovë, madje janë paguar nga Beogradi që të marrin pjesë në p rotesta.

Protestuesit mbanin parulla “Me p aqe kundër dh unës së Kurtit” “Kurti nuk do t’i dëbojë serbët nga Kosova dhe Metohia”, “Duam vetëm të drejtat tona”.