“Disa gjëra nuk i kanë dalë ende në pension”, Berlusconi do bëhet përsëri baba?

Që Silvio Berlusconi është një qejfli këtë e dimë të gjithë, por që të martohej në moshën 86-vjecare këtë s’e priste njeri. Por prisni se nuk mbaron me kaq.

Javëte fundit në qendër të vëmèndjes ka qenë dásma e Sílvio Berlùskonit dhe Marta Fascína, një dasmë luksoze që kushtoi mijëra euro. Líderi i Fòrza Italia ka 5 fëmijë nga martesat e tij të mëparshme, por së shpejti mund të bëhet për herë të gjashtë.Në Itali po bën bujë lajmi në rrjet se Berlusconi do bëhet baba në moshën 86-vjecare.

Ròberto Alèssi, drèjtor i Nòvella 2000, mendoi të hídhte lájmin, duke e bërë atë punën e tij të tháshèthèmeve.Në rùbrikën e tij të përjavshme në pòrtalin Mòë, gázetari shkrùan, “Silvio Berluskoni dhe Marta Fáscína mùnd të bèhen prindër. Është 86 vjeç, por për disa pásíone nuk ka dalë kurrë në pènsíon”.

Kështu Marta Fascina mund të bëhet nënë së shpejti dhe ta bëjë Berlusconin baba për herë të gjashtë, në një mosh që të tjerët janë gjyshër dhe stërgjyshër. Kujtojmë se Berlusconi ka 12 nipër e mbesa.Për Márta Fáscínën nga ana tjetër kjo do të ishte hèra e parë si nënë. Kòngrèsmenia 32-vjeçare nuk është martuar më parë, jeta e saj ndryshoi në momentin që njohu Berlusconin.