Kryeministri Rama jep njoftimin e rëndësishëm për qytetarët: Fillon nga data 3️ prill (VIDEO)

Kryeministri Edi Rama ka njoftuar se nga data 3 prill, e diela e parë e çdo muaji do të jetë si fillim ‘DITË PA MAKINA’ në qytetet kryesore të çdo qarku.

Postimi i Ramës:

“Nga data 3? prill, e diela e parë e çdo muaji do të jetë si fillim DITË PA MAKINA në qytetet kryesore të çdo qarku. Nëse s’e fikim dot automjetin gjatë gjithë kohës, të paktën ta bëjmë ditëve të pushimit dhe të përdorim biçikletën a ecjen në këmbë

Fillojmë mënjëherë në koordinim me bashkitë këtë plan kombëtar për kursim, për mjedisin dhe për shëndetin e të gjithëve

#TëBashkuarJoTëNdar

#ShqipëriaEArdhmjaJonë”, ka shkruar Rama.