Vjen paralajmërimi i forte: Do te mbyllen lokalet që ndodhen në…

Pas shtrenjtimit të produkteve ushqimore, tani pritet qe të rritet edhe çmimi i kafesë dhe produkteve të tjera të saj në gjithë baret dhe restorantet e vendit.

Përfaqësuesi i Shoqatës së Bareve dhe Restoranteve, Enri Jahaj ka paralajmëruar se do të mbyllen baret e vogla të lagjeve pasi e kanë të pamundur të përballojnë kostot.

“Çmimi i kafe në Shqipëri do të arrijë 1 euro, ndërsa baret që tregtojnë kafe me çmim 50 lekë, kryesisht të lagjeve, nuk do të arrijnë të mbijetojnë, fatkeqsisht do të mbyllen”, tha ai.