Vajza e Madhe e Bënë Ταtυαzh Fуtуrën e Ѕhyhrete Вehlulit (Foto)

Foto

Njomza, nuk e ka trashëguar talentin e së ëmës, nuk ka kënduar e nuk këndon, por ama e zbukuron nënën e saj për në çdo paraqitje publike.

Sigurisht që Njomza e idalizon nënën e saj, që është një nga yjet e muzikës popullore në vend.

Njomza, e njohur si frizere dhe make-up artiste, i ka mjaftë në qejf edhe Ταtυαzhet dhe sapo e ka bërë tatu edhe portretin e së ëmës, shkruan Kosovarja.

Fуtуra e këngëtares Shyhrete Behluli do të jetë përjetësisht në dorën e vajzes së saj të madhe.