Ndodh edhe kjo!/Pasi Νdërroi jetë, konfirmohet se ishte Ροzitiv me Сονίd-19

Ndodh edhe kjo!

Pasi vd es, një person në Malishevë konfirmohet se ishte me Сονίd.

Komuna e Malishevës ka bërë të ditur se një person i cili ka vd ekur dhe është va rrosur, sot ka dalur pozitiv me vi rusin Сονίd-19.

“Sot në territorin e Komunës së Malishevës, janë regjistruar 7 raste të reja me Сονίd-19, por njëri prej tyre është person i vd ekur, i cili është va rrosur sot, dhe po sot është konfirmuar me Сονίd-19. Të dhënat janë të konfirmuara nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, në komunikimin e rregullt me Komunën e Malishevës, si dhe në kontaktet direkte me familjet e prekurve”, është thënë nga kjo komunë.

Përndryshe, sipas Komunës së Malishevës, rastet e regjistruara sot me Сονίd vijnë nga këto vendbanime: 2 raste në Bubavec, 2 raste në Carrallukë, 1 rast në Kijevë dhe 1 rast në Malishevë.

“Gjendja e përgjithshme me Сονίd-19 në Komunën e Malishevës, është kjo: gjithsejtë të prekur me Сονίd-19 janë regjistruar 360 persona, prej tyre 264 janë shëruar, 26 kanë vd ekur dhe aktiv me Сονίd-19 janë edhe 70 persona:, kanë thënë ata.

Një rast i njëjtë, ka ndodhur dje edhe në Mitrovicë.

Trupi i pa je të i një 84-vjeçari ka qëndruar për gati 6 orë në dhomën e njëjtë me pacientët e tjerë në Spitalin e Mitrovicës “Sami Haxhibeqiri”. Pas vd ekjes, ai kishte rezultuar p0zitiv me Сονίd-19.