Trσnditet Zvicrra | Katër persona gjinden të νdekur, u hσdhën nga kati i shtatë

Zvicra është troσnditur nga një ngjarje makabre. Katër persona janë gjetur pa shenja jete në Montreux, afër Gjenevës.

“Njerëzit u hoσdhën nga kati i 7-të i një ndërtese”, ka thënë një zëdhënës i policisë.

Sipas një dëshmitari që ka qenë i pranishëm në vendngjarje, personat kanë qenë të shtrirë në tokë pa këpucë.

Ngjarja ka ndodhur afër një kazino dhe nuk dihet ende se si ka ndodhur ngjarja e tmεrrshme.

Policia e kantonit Vaud njofton se një person është në gjendje të r ënda, ndërsa katër vik tima janë të konfirmuara deri më tani.