Vritet nga bombat ruѕe gjimnaѕtja 10-vjeçare nga Mariuрol, Ukrainë

Tragjike në Ukrainë! Kateryna Dyachenko, atletja dhe gjimnastja 10-vjeçare, ka ndërruar jetë.

Bëhet me dije nga mediat e huaja se ngjarja ka ndodhur pasi shtëpia e saj u bombardua nga forcat ruse në Mariupol.

Konfirmimin e v dekjes të fëmijës që merrej me gjimnastikë, e bëri trajneria e saj Anastasia Meshchanenkova me një postim në Instagram.

Kujtojmë se v dekjet e civilëve kanë qenë të shumta si pasojë e luftës së Rusisë me Ukrainën