VIDEO/ “Të rinjtë ukrainas ua marrin tankun rusëve dhe bëjnë xhiro”

Luftëtarët ukrainas në mungesë të armëve, shpesh kanë përdorur ato të ushtarëve rusë pasi i kanë v rarë apo marrë p eng. Pra kjo tashmë është bërë pjesë e zakonshme e luftës.

Në një video e cila ka qarkulluar së fundmi, disa të rinj ukrainas të cilët marrin një tank rus dhe bëjnë xhiro me të.

Ata kanë xhiruar vet momentet brenda tankut, ndërsa shihen duke qeshur.

https://youtu.be/H4J9v5nJux4