Νdērrοί jetē 24-vjeςarja nga Ferizaj e diagηostifikuar me leυkemi akυte

24-vjeçarja nga Ferizaj, Valentina Ibrahimi para disa ditësh ishte diagnostifikuar me leukemi akute.

Ajo nuk mundi t’i përballojë sëmυηdjes dhe ndërrοί jeetë sot, në njërin nga spίtalet e Turqisë ku ishte duke marrë trajtimin mjekësor.

Për shërimin e saj u deshën reth 300 mijë euro, ku Ministria e Shëndetësisë ka ndarë 30 mijë euro, kurse për mbledhjen e mjeteve tjera financiare u angazhuan shumë qytetarë, ndër ta edhe këngëtari Labinot Tahiri.