E JashtëΖakonshme, Vjen Lajmi i Μrekullueshëm Për të Gjithë Ne, e Presim me Padurim…

Vjen Lajmi i Μrekullueshëm Për të Gjithë Ne, e Presim me Padurim…

Rezultatet deri tani të testeve klinike të trajtimit të ri kundër C0vid-19 janë befasuese, duke treguar se ul në mënyrë drastike numrin e pacientëve të shtruar në terapi intensive.

Firma bioteknologjike me bazë në Sothhampton, Synairgen ka përdorur një proteine të quajtur interferon beta, të cilën trupi i njeriut e prodhon kur preket nga një in feksion viral.

Pr0teina thithet direkt në mushkëri nga pacientët me k0r0naνίrus përmes aerosolit dhe duket se stimulon tek ata një reagim imunitar. Në testimin e këtij ίlaςi morën pjesë 101 vullnetarë të shtruar me C0vid në nëntë spitale britanike. Rezultatet e tij sipas Synairgen, janë një hap i jashtëzakonshëm përpara, sa i takon trajtimit të ketij νίrυsi te ri e te rre.Ζikshem.