Kutë, MaIIakastër/ Fshati me njerëz të mirë. ”Ua vem qyIafin sipas kokës” (Video)

“Haberet e Fshatit” eshte emri i nje kanali ne youtube. Fokusi i tyre eshte në çdo fshat dhe haberet shkëputen nga banorët që takojnë aty dhe me nota humori ata përcjellin batutat e zonës!

Gazetaret e ketij kanali kane qene ne fshatin Kutë te Mallakastres, dhe kane biseduar me disa nga banoret e ketij fshati.

Per me teper ndiqni videon e meposhtme : https://youtu.be/MzY34-_ddQk