Rrëfimet nga zonat e luftëѕ/ “Uѕhtarët ruѕë po рërdh*nojnë gratë ukrainase, një 27-vjeçare…”

Trupat e pista ruse dyshohet se po përdh unojnë gra dhe po masakrojnë familjet të fshehura në bodrume ndërsa shfryjnë inatin e tyre në qytetet e Ukrainës.

Anastasia Taran, 30 vjeç, ka a kuzuar ushtarët brutalë të Putinit për përdhunimin e grave në qytetin e pushtuar nga Rusia, Irpin, i cili është sulmuar nga forcat pushtuese ruse për gati një muaj.

Ministri i Jashtëm i Ukrainës konfirmoi më parë se kishte pasur raportime për sulme se ksuale nga ushtarët e Putinit ndaj grave ukrainase.

Anastasia tha se trupat ruse kanë sulmuar bodrumet dhe kanë qëlluar familjet e t merruara ndërsa luftimet e ashpra vazhdojnë në Irpin.

Ish-kamerierja, e cila ka jetuar në periferi të Kievit për katër vjet, tha: “Irpin është ferr. Ka shumë ushtarë rusë atje që vetëm qëllojnë njerëzit që hyjnë në shtëpi private dhe, në rastin më të mirë, thjesht dëbojnë njerëzit nga shtëpitë e tyre”.

Ata për dhunoоjnë gratë dhe të v dekurit vetëm po hidhen. Ata hapin bodrumet ku fshihen njerëzit dhe i qëllojnë.

Anastasia tha se ajo dhe burri i saj kaluan një javë pa internet, energji elektrike, ngrohje ose ujë në qytetin e kontrolluar nga Rusia, raporton Euromaidan Press.