Na vjen inat ose jo por këto shenja kanë shumë para!

1-Shigjetari
Kokëfortë dhe këmbëngulës!

Shigjetarët bëjnë gjithçka për të arritur qëllimet e tyre. Nëse ai do të fitojë para, mos dyshoni fare, ata do të kenë sukses. Kur janë të motivuar nuk humbasin asgjë, ndërsa me sundimtarin e tyre Zeusin, planetin e mundësive, me siguri do të kenë një jetë shumë komode.

2-Luani
Personaliteti dinamik i një Luani dhe nevoja e tij për adhurom dhe njohje të vazhdueshme mund ta çojnë atë vetëm në mbledhjen e famës dhe parave.

Ai shpesh merr pozicione përgjegjësie në kompani dhe organizata, ndërsa nuk heziton të kërkojë atë që i takon, veçanërisht nëse e di që ia vlen.