‘Vazjat janë Рrinсeѕha dhe Djemtë јanë рaѕυri e madhe’, Elνis Naçi na ngrohυ zemrαt me këto fjalë

Elvis Naçi shqiptari me i mire dhe i urte dhe nje nga njerezit qe ka ndihmuar shume njerez nevojtare dhe qe kane halle te ndryshme.

Ai terheq vemendje dhe fjalet e tij jane shume pozitive sidomos ai eshte pro familjes dhe kujdeset shume per ta.Në një intervistë për mediat shqiptare ai deklaron: “Kush ka djem fëmijë ka një pasuri të madhe, por kush ka vajze ka një princeshe në shtëpi”, kështu shprehet Naçi teksa nuk ngu ron të po.stojë një foto me të bijèn Asja, me të cilën duket se ka një lidhje të veçåntè.

Imami është baba edhe i dy djemve dhe gjith monë kujdeset për edukimin apo rritjen e tyre. Sipas tij, kur fëmijët dalin të mbarë, nuk ka çmím!

Zoti i ruajt dhe i befte te mire te gjithe