Gruaja kujtohet pas 10 vjetësh të gjejë burrin misterioz që i shkruajti emrin në të pasme

Gruaja kujtohet pas 10 vjetësh të gjejë burrin misterioz që i shkruajti emrin në të pasme
Një grua britanike po përpiqet të gjejë burrin, emrin e të cilit ajo bëri tatuazh spontanisht në të pasmet e saj në një udhëtimi vajzash në vitin 2012.

Kaylie Williams, 32 vjeç, ishte me pushime me katër vajza në Magaluf në Spanjë, kur takoi burrin misterioz dhe miqtë e tij.

Burri i ofroi të paguante 33 dollarë që Williams të bënte tatuazh emrin e tij në të pasmet e saj, ndërsa ajo në gjendje të dehur pranoi.

E reja u zgjua të nesërmen me dhimbje koke dhe me “Daniel Forde” në trupin e saj, por Forde i vërtetë nuk gjendej askund.

Williams u kthye më vonë në Mbretërinë e Bashkuar, ndërsa tha se i dashuri i saj i atëhershëm nuk e kishte problem që ajo kishte emrin e një burri tjetër tek të pasmet e saj.
“Ai thjesht qeshi”-tha ajo.

Një dekadë më vonë, Williams e cila tani është nënë thotë se nuk është penduar për tatuazhin në fjalë, pasi sipas saj i kujton pushimet argëtuese me miqtë e saj.

Megjithatë, ajo kohët e fundit po përpiqet që të gjejë burrin misterioz që i shkruajti emrin në të pasme.

Burimi:nypost.com | Përktheu dhe përshtati: JOQ ALBANIA