Zelensky i vendosur: Ukraina nuk do t’i përkulet kurrë ultimatumeve të Rusisë për t’u dorëzuar

“Ukraina nuk do t’i përkulet kurrë ultimatumeve nga Rusia për tu dorëzuar dhe qytetet si Kievi, Mariupoli apo Kharkiv nuk do të pranojnë kurrë pushtimin rus,” ka thënë presidenti Voldymyr Zelensky .

Rusia i kishte caktuar Ukrainës një afat të fundit mëngjesin e sotëm për të dorëzuar qytetin port të Mariupolit, duke premtuar se civilëve dhe luftëtarëve do t’u jepej një kalim i sigurt nga qyteti nëse dorëzonin armët.

(BalkanWeb)