Dasma që u kthye në makth, shakaja e nuses i terboi të gjithë

Një íncídent i pazákòntë e ka kthýer një dasmë në qytetin Tùrgùtlu të Mánisès në Turqí ne nje fèste qe ka márre fámë ndërkòmbëtare.E gjitha kjo, jo për mádhështinë e zhvíllimit të dashmës, por për fáktin se nusja Hatixhe Kkoshman, 24 vjeç dhe dhèndri, Turgut Dinxher Guner 26 vjeç, kanë ri-òrganízuar dásmën për më 10 prill, pas anulimit të saj më 18 mars.

Shkák i ánulimit të kësaj dásme që u kthýe në hít bòtëror, u bë zýrtari i martesës në Turgutlu, i cili po pyeste çiftin nëse pránònin njëri-tjetrin në martesë.

Teksa burri tha ‘PO’ që në fíllím, nusja bèri një sháka të vogël nga ato që kishte dègjùar në íntèrnet: “Kam dègjuar që disa nuse thònë edhe JO, ndáj dhe po e pròvoj njëherë”.

Kaq iu desh që zýrtari i cèremònisë, Ali Akça të shprèhej i nxèhur se kjo sjèllje e nuses nuk ishte áspak e híjshme dhe ai më në fùnd vèndos të lárgohet, duke e lènë dasmën në mèshírë të fátit.

Ishte fjala “jo” në mès, që ai e mòri si dýshuèse për martesën.

Të ftuarit dhe të gjíthë të pránishmit, u pèrpòqën ta bíndnín atë të ndèrrònte mèndje dhe sítùata ka kríjuar një pafùndësi tènsíonesh.

Ishte plánifíkuar të tránsmetohej gjíthçka drèjtpërdrèjt edhe në një televizion kòmbètar në një prògram grásh, por në fùnd gjíthçka u kthýe në një dèshtim.

Çifti tha se ata kíshín pèrjètuar një pròces të vèshtírë pas íncídèntit dhe se kjo sítuátë ishte një pèrvòjë e dhímbshmè për ta.