Shpëton macja e famshme e Instagram-it në Ukrainë nga bombat dhe raketat ruse

Kjo është macja Stepan, një nga më të famshmet në instagram që ka mbi 1 milion ndjekës në Instagram. Macja u bë e famshme falë fotove argëtuese që postonin në llogarinë e tij në Instagram nga pronarja e saj, Anna. Por pas pushtimit rus në rresht, postimet, u ndalën papritur.

Më 3 mars, Stepan, i cili jeton në Kharkiv, bëri një postim duke bërë fjalë për paqe. Deri më 16 mars, llogaria e Stepan-it ishte bosh.

Të gjithë menduan se maçoku nuk do ia dilte mbanë, mirëpo e kundërta ndodhi.Kujdestari i maçokut siguroi ndjekësit e Stepan-it se ata janë shumë mirë. Ata u larguan nga Ukraina dhe ndodhin të strehuar në Francë.

Madje, ai ka postuar disa foto të Stepan-it, të cilat tregojnë qartë frikën që ndjen kotelja.

“Më 24 shkurt, herët në mëngjes kemi fjetur në shtëpi. Në orën 5 të mëngjesit u dëgjua një shpërthim, si që e kuptova se çfarë ishte”, shkruan ai dhe shtoi: “Pas një kohe, pas gjysmë ore, ka pasur pamje të Unë u hodha dhe kuptova se diçka e tmerrshme po ndodh!”